Куликівське районне лабораторне відділення
Понеділок, 29 Кві 2024, 11:09
Меню сайту

Пошук

Вхід на сайт

Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту


До 31 грудня 2021 року в Україні діє карантин. Державна комісія ТЕБ та НС встановила з 23 вересня 2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України.

У межах жовтого рівня заборонено:

  • Відвідування закладів освіти, якщо на самоізоляції перебуває більш як 50% учнів та співробітників;
  • Робота закладів освіти, в яких вакциновано менше 100% персоналу;
  • Проведення масових заходів; 
  • Робота кінотеатрів, театрів та інших закладів культури;
  • Робота закладів громадського харчування (окрім роботи на винос та доставки);
  • Робота спортзалів, басейнів;
  • Діяльність закладів з розміщення (крім готелів, санаторних і соціальних закладів);
  • Міжобласні та міжнародні перевезення.

Обмеження, передбачені жовтим рівнем, не будуть діяти, якщо всі працівники та відвідув ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: vktsms | Дата: 16 Гру 2021 | Коментарі (0)

За даними ВООЗ, щороку півмільйона людей у світі помирають внаслідок серцево-судинних хвороб, які розвинулися через надмірне споживання трансжирів.

За прогнозами, протягом наступних 25 років можна врятувати понад 17 млн життів і запобігти збільшенню кількості серцевих нападів удвічі, якщо вилучити штучно вироблені трансжири з продуктів харчування.

Трансжири — це різновид ненасичених жирів, що містять трансізомери жирних кислот. Найчастіше їх використовують у запечених і смажених продуктах, готових або розфасованих закусках, кулінарних жирах і спредах. Ідеться про торти, печиво, бісквіти, майонез, снеки тощо.

Маргарини та кулінарні жири промислового виробництва почали застосовуватися в продуктах наприкінці 19 століття як заміна дороговартісних тваринних жирів, наприклад, вершкового масла. Їх почали додавати ... Читати далі »

Переглядів: 73 | Додав: vktsms | Дата: 16 Гру 2021 | Коментарі (0)

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку півмільйона людей у світі помирають внаслідок серцево-судинних хвороб, що розвинулися через надмірне споживання трансжирів.

Згідно прогнозів ВООЗ, протягом наступних 25 років можна врятувати понад 17 млн життів і запобігти збільшенню кількості серцевих нападів удвічі, якщо вилучити штучно вироблені трансжири з продуктів харчування.

Маргарини та кулінарні жири промислового виробництва почали застосовуватися в продуктах наприкінці 19 століття як заміна дороговартісних тваринних жирів, наприклад, вершкового масла. Їх додають до продуктів харчування, аби продовжити термін зберігання т ... Читати далі »

Переглядів: 65 | Додав: vktsms | Дата: 16 Гру 2021 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
uCoz